Info

Muru Rent –laukkulainaamo tarjoaa ihania laukkuja vuokralle joko viikoksi tai kuukaudeksi. Laadukkaita arvolaukkuja on mahdollista vuokrata ilman suuria investointeja alkaen vain 49€ viikko!

Näin vuokraat

Vuokraaminen on erittäin helppoa lähettämällä varaustiedustelu sähköpostitse muru@mururent.fi.

Viestissä voit tiedustella tiettyä mallia ja ajankohtaa sekä pyytää lisätietoja ihanista laukuistamme. Varauksen tehtyäsi voit noutaa haluamasi laukun toimipisteestämme Espoon Westendistä tai mikäli asut pääkaupunkiseutualuella voit myös tilata lainalaukun suoraan kotiovelle 15€ lisähintaan.

Vuokra maksetaan turvallisesti luottokortilla noudon tai kotiinkuljetuksen yhteydessä kannettavalla kortinlukijallamme. Valitettavasti emme lähetä laukkuja kuin ainoastaan jo aiemmin meiltä vuokranneille kanta-asiakkaillemme.

Selaa laukkuja täältä!

Ohjeet & Palautus

Haluamme varmistaa, että lainalaukuistamme riittää iloa mahdollisimman monille. Näin ollen laukut tulee palauttaa  takaisin samassa kunnossa kuin ne olivat laina-ajan alkamishetkellä. Laadukkaat laukut ovat tarkoitettu kestämään normaalia kulutusta ja toivomme asiakkaiden huolehtivan niistä kuin omistaan. Ymmärrämme, että vahinkoja voi sattua, mutta tämän varalle laukut ovat luonnollisesti vakuutettuja asiakkaiden omien koti- ja matkavakuutusten lisäksi myös Muru Rentin puolesta. Vahinkojen minimoimiseksi tulee tahraavat tuotteet säilyttää laukun mukana toimitettavassa erillisessä pussukassa.

Vuokra-ajan päätyttyä voi laukun palauttaa toimipaikkaamme Westendissä tai mikäli se oli tilattu kotiinkuljetuksella noudamme sen veloituksetta kotioveltanne. Tällöin on luonnollisesti myös mahdollista tilata uusi laukku palautettavan tilalle ilmaisella kotiinkuljetuksella!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!Vuokrausehdot