Vuokrausehdot

Varauspyyntö lähetetään sähköpostitse muru@mururent.fi tai kotisivuiltamme löytyvän varauspyyntolomakkeen avulla ja noutoajankohdasta sovitaan sähköpostitse. Laukku voidaan noutaa Muru Rentin toimipaikasta Westendistä tai se voidaan sovittaessa toimittaa asiakkaan kotiin pääkaupunkiseutualueella 15€:n lisämaksua vastaan. Noudettaessa toimituskuluja ei veloiteta. Palautus sovittuna aikana takaisin Westendiin tai mikäli kotiinkuljetus on tilattu noudamme laukun myös laina-ajan jälkeen ilman lisäkuluja, Laina-ajat ovat joko 1 viikko tai 1 kuukausi ellei laina-ajasta ole poikkeustapoauksissa erikseen sovittu.  Mikäli laukkua ei palauteta sovittuna ajankohtana eikä lisä-ajasta ole erikseen sovittu viimeistään palautusta edeltävänä päivänä veloitetaan ylimenevistä päivistä 100€ sakko per päivä. Mikäli laukku olisi varattu toiselle asikkaalle on sakon suuruus tuplasti suurempi per ylimenevä päivä. Kaikki petokset ja varkaudet ilmoitamme välittömästi eteenpäin.

Muru Rent vuokraa vain 100% aitoja designerlaukkuja ja asiakkaalla on oikeus nähdä vuokraamansa laukun aitoustodistus tai ostokuitti. Maksaminen tapahtuu henkilökohtaisesti luottokortilla sekä pin-koodilla ja varmistamme henkilöllisyyden myös henkilöllisyystodistuksella. Kopio allekirjoitetusta vuokraussopimuksesta lähettetään asiakkaalle sähköpostitse maksamisen yhteydessä.  Henkilötiedot kerätään ja dokumentoidaan  vain Muru Rentin omaan käyttöön ja niitä käsitellään asianmukaisesti.

Laukku tulee palauttaa vuokra-ajan päätyttyä samassa kunnossa kuin se oli vuokra-ajan alkaessa. Vahinkojen varalta suosittelemme, että asiakkaalla on voimassa oleva kotivakuutus. Mikäli laukun kanssa matkustetaan tulee varmistaa, että matkavakuutus kattaa laukun arvon. Mikäli vakuutus ei korvaa laukulle aiheutuneita vahinkoja tai sen katoamista, tulee asiakkaan korvata aiheuttamansa vahingot.